Hrgota målskytt - men Fürth åkte ur tyska cupen mot fjärdedivisionslag

DFB-Pokal

Branimir Hrgota blev målskytt.
Men Greuther Fürth åkte ändå ur tyska cupen mot fjärdedivisionslaget Babelsberg 03.

Greuther Fürth stod för en riktig flopp när man i kväll gick in i den tyska cupen, DFB-Pokal. Man mötte det Berlin-baserade laget SV Babelsberg 03, som hör hemma i Regionalliga Nordost (fjärdedivisonen) - och tog också ledningen på straff i den första halvleken genom svenske Branimir Hrgota. Men sedan började det gå sämre för det nyuppflyttade Bundesliga-laget.

Babelsberg både kvitterade och tog ledningen innan Fürth kunde sätta 2-2 i den 85:e minuten och ta matchen till förlängning.

Matchen gick sedan till straffar, där Fürth till slut förlorade och inte får spela vidare i den tyska cupen.

Samtidigt blev Joakim Nilsson en av målskyttarna när Arminia Bielefeld tog sig vidare i cupen efter en 6-3-seger mot SpVgg Bayreuth. Nilsson noterades även för ett självmål i matchen.

Fürth inleder Bundesliga borta mot VfB Stuttgart nästa helg, medan Arminia tar emot Freiburg.