Hrgota tvåmålsskytt i tyska cupen - men Gladbach föll

Bundesliga

Branimir Hrgota har haft det tufft i Borussia Mönchengladbach den här säsongen. Men i cupmötet med Werder Bremen hittade svensken målet två gånger när han hoppade in. Dessvärre för Hrgota föll Mönchengladbach med 4-3 på hemmaplan.

Branimir Hrgota har inte fått många chanser i Champions League-laget Borussia Mönchengladbach den här säsongen. Bara fyra kortare inhopp har det blivit så här långt på säsongen.

I cupmötet med Werder Bremen fick svensken dock en knapp halvtimme på sig att uträtta något när han byttes in i den 63:e minuten. Och efter bara tio minuter på planen slog Hrgota till när han blev frispelade och distinkt satt bollen. Anfallarens mål betydde kvittering till 2-2.

Därefter stod Anthony Ujah för dubbla mål för gästerna. I slutminuterna var det sedan dags för Branimir Hrgota igen. Svensken satte dit reduceringsmålet till 4-3 och sitt andra för kvällen. Närmare än så kom dock inte Borussia Mönchengladbach. Det blev förlust men ett positivt besked från Hrgota som kan öppna upp för fler chanser framöver.

Werder Bremen är vidare till kvartsfinal i tyska cupen.