Hrgotas fina form fortsätter - tvåmålsskytt i segern

Bundesliga 2

Den svenske lagkaptenen Branimir Hrgota gjorde två nya mål under söndagen.
27-åringen ordnade segern för Greuther Fürth mot Hannover 96.

Greuther Fürth tog under söndagen emot Hannover 96, och det skulle bli en rolig match för svenske Branimir Hrgota.

Hemmalaget Greuther Fürth tog ledningen efter 22 minuter genom Julian Green, och bara fem minuter senare kom 2-0 från Paul Seguin. 2-0-ledningen stod sig till paus.

Sedan var det dags för lagkaptenen Branimir Hrgota att presentera sig. Svensken satt 3-0 efter drygt 50 minuter, men sedan reducerade Hannover 96 genom Hendrik Weydandt. Då klev Hrgota fram igen och gjorde sitt andra mål i matchen. 4-1 var ett faktum i matchminut 69.

Hrgota har nu fyra mål och en assist på sju matcher den här säsongen, och Greuther Fürth har tagit sig upp på en femteplats i 2. Bundesliga. Laget har nu nio poäng på sex ligamatcher.