Alexander Jeremejeff stod för en assist mot Hamburg.
Men det räckte inte till seger.
Dynamo Dresden förlorade med 2-1.

Dynamo Dresden med svenskarna Linus Wahlqvist och Alexander Jeremejeff ställdes under lördagen mot Hamburg på bortaplan.

Efter en mållös första halvlek spräckte Dynamo Dresden dödläget i den 47:e minuten och Alexander Jeremejeff var inblandad i 1-0-målet. Anfallaren spelade till lagkamraten Niklas Kreuzer som knorrade in bollen från ena hörnet av straffområdeskanten.

Ställningen stod sig i 20 minuter. Då kvitterade HSV och 1-1 såg ut att bli matchens slutresultat, men på tilläggstid fick Hamburg sista ordet och gjorde 2-1, vilket blev matchens slutresultat.

Jeremejeff spelade hela matchen medan Linus Wahlqvist hoppade in med 25 minuter kvar att spela.

I och med resultatet ligger Dynamo Dresden nu näst sist i 2. Bundesliga.