Kagawa frälste Dortmund efter otroligt stopptidsdrama

Bundesliga

Dortmund såg ut att få ett tungt poängtapp när Ricardo Rodriguez slog in 1-1 på straff i den 91:a minuten. Men efter ett drömanfall gav Shinji Kagawa laget segern mot Wolfsburg två minuter senare.

Det var stor dramatik som utspelade sig på tilläggstid i mötet mellan Wolfsburg och Borussia Dortmund. Marco Reus hade gett gästerna ledningen efter en halvtimmes spel och Dortmund gick mot en seger.

Men när Neven Subotic gick in för tajt i ryggen på André Schürrle så fick Wolfsburg chansen att utjämna från straffpunkten. Och Ricardo Rodriguez slog mycket säkert in bollen fram till 1-1.

Dortmund vägrade dock att ge sig. Efter ett drömanfall med klapp klapp-spel avslutade Shinji Kagawa fram till 2-1 mindre än två minuter efter straffmålet. Gästerna vann matchen efter det stora dramat på tilläggstid. Efter Bayern Münchens överraskande förlust mot Mönchengladbach knappar Dortmun in i toppen av Bundesliga.