Mönchengladbach vann efter chockstart - Wendt hoppade in

Bundesliga

2-0 efter sju minuter.
Det lade grunden för Borussia Mönchengladbachs seger mot Eintracht Frankfurt.

Med Oscar Wendt på bänken ställdes Borussia Mönchengladbach mot Eintracht Frankfurt i omstarten av Bundesliga.

Matchen hann knappt börja innan Borussia Mönchengladbach var i ledning. Efter en minuts spel fick Alassane Plea bollen lite till höger i straffområdet, nöp till och gjorde 1-0.

Läget skulle sedan bli än bättre för bortalaget i Frankfurt. Sex minuter senare kunde Marcus Thuram enkelt stöta in 2-0 efter ett inspel från Ramy Bensebaini.

Efter chockstarten dröjde det ett tag till nästa mål, närmare bestämt till den 73:e minuten. Då fick Borussia Mönchengladbach straff och den förvaltade Ramy Bensebaini på bästa sätt 3-0.

Med tolv minuter kvar av matchen fick svenske Oscar Wendt ersätta målskytten Bensebaini, och den förre IFK Göteborg-spelaren var inne under ett baklängesmål.

I den 81:e minuten blev Andre Silva mer eller mindre fri och portugisen putsade till siffrorna till 3-1, vilket blev matchens slutresultat.

Segern innebär att Borussia Mönchengladbach nu är ligatrea på 52 poäng. Laget har tre poäng upp till ledande Bayern München, som dock har en match mindre spelad. Frankfurt å sin sida ligger på 13:e plats, laget har spelat ihop 28 poäng.