Bundesliga 2

Christoffer Nyman fick chansen från start.
Landslagsmannen tackade för förtroendet – och nätade redan efter en kvart.

Christoffer Nyman nätade för sitt Eintracht Braunschweig.

Eintracht Braunschweigs Christoffer Nyman gjorde på söndagen sitt tredje mål för säsongen. Braunschweig tog emot 1860 München på hemmaplan och redan i matchminut 16 hittade svensken nätet och gav hemmalaget en drömstart.

I den andra halvleken utökade sedan svenskens anfallskollega Dominik Kumbela till 2-0. För framspelningen stod just "Totte" Nyman.

Nyman har den här säsongen pendlat mellan att få starta och agera inhoppare. De senaste två matcherna har han fått nöja sig med 13 respektive 8 minuters speltid och dagens match var den första sedan mötet med Düsseldorf i slutet av september som svensken spelade från start.

Matchen slutade med seger för Braunschweig, 2-1.