Tyskland

Christoffer Nyman är tillbaka från skada.
Nu har han också gjort sitt första mål för säsongen.

Christoffer Nyman var borta i över ett halvår till följd av en efterhängsen skada. Men i början av november var han tillbaka i spel för sitt Eintracht Braunschweig när laget förlorade Preussen Münster.

Därefter har han spelat ytterligare en match för Braunschweig, som ligger i den tyska tredjedivisonen. Men målen har uteblivit - fram till nu.

När Braunschweig ställdes mot Aalen på bortaplan var han åter i startelvan. Nymans lag hamnade dock i underläge redan efter 18 minuter, men Braunschweig kunde dock kvittera en bit in i den andra halvleken.

Därefter stod sig ställningen tills det återstod sju minuter av ordinarie matchtid. Då höll sig Christoffer Nyman framme och satte dit 2-1 för Eintracht Braunschweig. Fullträffen såg ut att räcka till seger, men precis i slutet gjorde Aalen 2-2, vilket också blev slutresultatet.

En poäng för Braunschweig innebär att laget fortsatt är sist i den tyska tredjedivisionen.

Publicerad 2018-12-01 kl 16:49