Nymans första mål efter skadan - Braunschweig vann

Bundesliga 2

Christoffer Nyman gjorde i februari comeback efter skada.
I dag målade svensken, när Braunschweig vann med 2-1 i ligan.

Den svenske anfallaren Christoffer Nyman har under säsongen haft stora skadeproblem, vilket gjort att han haft svårt att få speltid med Eintracht Braunschweig i 2. Bundesliga. I början av februari gjorde anfallaren sin första ligastart mot Sandhausen sedan i oktober i fjol och under söndagen visade han upp ett nytt formbesked mot SSV Jahn Regensburg.

Nyman spelade från start och gav i den 36:e minuten Braunschwig ledningen i matchen till 1-0. Det var hans första mål sedan comebacken från skadan och fjärde totalt i år i tyska andraligan.

Braunschweig utökade i andra halvlek till 2-0 genom Jan Hochscheidt, medan Regensburg reducerade i slutet av matchen på straff. Nyman blev utbytt i den 87:e minuten och fick från bänken fira tre, viktiga poäng för klubben, som kämpar på den nedre halvan av tabellen.

Nyman har i år gjort fyra mål och en assist på 16 matcher i 2. Bundesliga.