Oavgjort svenskmöte - Bayern bröt Wolfsburgs långa segersvit

Frauen-Bundesliga

Wolfsburg hade 15 raka segrar den här säsongen.
Då såg Bayern Münchens inhoppare Mandy Islacker till att ge serieledaren sitt första poängtapp.

Bayern München och Wolfsburg möttes för en vecka sedan i den tyska cupen. Då gick bortalaget vidare till kvartsfinal efter en 3-1-seger.

Under lördagen möttes lagen på nytt - den här gången i ligaspelet. Efter 15 raka segrar den här säsongen så skulle Wolfsburg då få sitt första poängtapp.

Det började dock bra för hemmalaget, där Hedvig Lindahl startade i målet och Fridolina Rolfö satt på bänken. Alexandra Popp gav Wolfsburg ledningen redan i den fjärde minuten. I den 77:e minuten kom Bayern tillbaka när inhopparen Mandy Islacker satte 1-1-målet.

Fridolina Rolfö löste av Pernille Harder i den 71:a minuten i matchen som slutade 1-1. Trots poängtappet är Wolfsburg kvar i toppen av Frauen-Bundesliga, tre poäng före Hoffenheim.

Publicerad 2019-11-23 kl 16:09