Otäcka scener efter kollision - Schalke tappade segern på övertid

Bundesliga

Schalke 04 gick mot sin första seger på 27 matcher.
Då kvitterade Augsburg i 93:e.
Men det var situationen med Mark Uth som stal rubrikerna.

Efter drygt tio minuter in i matchen mellan Augsburg och Schalke 04 uppstod otäcka scener efter en kollision. Augsburgs Felix Uduokhai gick in i en nickduell med Schalkes anfallare Mark Uth. Spelarna skallade ihop, och Uth föll ner i marken.

Direkt viftade alla spelare på läkare. Enligt Bild ska Uth svalt tungan. Läkare äntrade planen och behandlade Uth i ungefär tio minuter. Efter att bland annat ha fått dropp bars han ut på bår, och matchen fortsatte.

Efter matchen gav klubben lugnande besked:

"Uppdatering från sjukhuset: Mark Uth har råkat ut för en hjärnskakning och stannar på sjukhuset över natten. Vi hoppas att han kan åka hem i morgon. Bli frisk snart, Mark!", skriver klubben på Twitter.

Schalke var på väg mot sin första seger på 27 matcher, men i den 93:e minuten, med två minuter kvar, kvitterade Augsburg och Schalke fick nöja sig med kryss. 2-2 skrevs slutresultatet till.