Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
TYSKLAND

Real har option på Dortmunds stjärnor

Pierre-Emerick Aubameyang har länge ryktats vara på väg till Real Madrid. Nu skriver Marca att Real och Dortmund har ingått ett avtal där den spanska superklubben har förtur på att värva Dortmunds spelare.

Real Madrid ser ut att ha skaffat sig ett bra läge för att kunna förstärka truppen vid behov, i alla fall om det gäller spelare från Borussia Dortmund. Det ska nämligen finnas ett avtal mellan de två klubbarna som säger att Dortmund inte får sälja någon av sina stjärnor utan att informera Real Madrid om det först, för att på så sätt ge Real möjligheten att ge sig in i budgivningen.

Som exempel nämner Marca Ilkay Gundogan, som lämnade Dortmund för Manchester City i somras. Real har tidigare varit intresserade av att värva mittfältaren, men tackade nu nej till att konkurrera med Citys bud. En spelare som väldigt flitigt länkats till en flytt till Real senaste tiden är Pierre-Emerick Aubameyang, och avtalet ska innebära att anfallaren enbart får lämna för Real Madrid om deras intresse i spelaren kvarstår.

Publicerad 2016-12-09 kl 08:46
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons