Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
TYSKLAND
1v

Ribéry i vansinnigt raseriutbrott på Twitter

Foto: Bildbyrån

Franck Ribéry, 35, känner sig orättvist behandlad i media.
Nu rasar Bayern München-stjärnan på Twitter.
"K****a era mammor, era mormödrar och farmödrar och till och med ert släktträd", skriver han på Twitter.

Franck Ribéry befinner sig just nu på semester, och nyligen rapporterades det om att han åt en "guld-stek", en köttbit täckt av bladguld, som enligt medieuppgiter kostar tusentals kronor per portion.

Till följd av rapporteringen rasar nu Ribéry mot bland annat media på sitt Twitterkonto, vilket flera internationella medier har översatt från franska.

"Låt oss reda ut en del saker under 2019. Vi kan börja med de avundsjuka, arga personerna som kommit till genom trasiga kondomer. K****a era mammor, era mormödrar och farmödrar och till och med ert släktträd. Jag är inte skyldig er något, min framgång är tack vare gud, mig själv och min familj och vänner som har trott på mig. Alla andra var bara stenar i min sko", skriver Ribéry bland annat.

"För det andra, de pseudo-journalister som alltid kritiserat mig och mina handlingar (det senaste exemplet: priset på min mat). När jag gett till välgörenhet (jag har lärt mig att alltid göra det när jag får mycket), varför är det då inga stora medier som pratar om det? Ni pratar hellre om semestern som jag tillbringar med familjen, ni granskar varje steg jag tar, vad jag äter...", skriver han.

Ribérysitter just nu på ett utgående kontrakt med Bayern München, en klubb han tillhört sedan 2007.

Publicerad 2019-01-05 kl 16:28
Annons
Annons
Annons