POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
BUNDESLIGA

Rodriguez uppges vilja återvända till Real Madrid: "Har allt i Madrid"

Foto: Bildbyrån.

James Rodriguez framtid är osäker.
Nu uppger AS att mittfältaren vill återvända till Real Madrid. 
- Jag har allt i Madrid, sa han i veckan enligt tidningen. 

James Rodriguez blev sommaren 2017 utlånad i två år till Bayern München från Real Madrid. I sommar går låneavtalet ut och mittfältarens framtid är osäker, då han har kontrakt till sommaren 2021 med Real Madrid, samtidigt som Bayern har en köpoption. 

Enligt spanska tidningen AS är Rodriguez nu fast besluten om att han vill återvända till Real Madrid efter den här säsongen. Tidningen uppger att klubbarna förväntas hålla möten om detta i mitten av mars för att lösa situationen, där Bayern har sista ordet med anledning av klubbens köpoption på 446 miljoner kronor, där 138 miljoner kronor redan är betalt för det tvååriga låneavtalet. 

Enligt As ville Bayern i början av säsongen köpa loss Rodriguez med anledning av att han då var ordinarie, men att situationen kan förändrats med tiden, då colombianen under senaste månaderna varvat en startplats med inhopp. 

Rodriguez uttalade sig i veckan om sin framtid och pratade då gott om Madrid, även om han inte var tydlig med var han vill spela under nästa säsong. 

- Jag har allt i Madrid. Jag har ett hus och människor som älskar mig. Vi får se vad som händer, men för stunden har jag kontrakt med Bayern München. Jag vill först avsluta säsongen och sedan får vi se vad som händer, sa han enligt As då.

Rodriguez är under den här säsongen noterad för totalt tre mål och fyra framspelningar på totalt 18 framträdanden i alla turneringar. 

Publicerad 2019-02-22 kl 11:30
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå