Rolfö målskytt efter 75 sekunder i Wolfsburg-seger

Frauen-Bundesliga

Wolfsburg behövde vinna mot Frankfurt för att fortsätta ha chansen på ligatiteln.
Då klev Fridolina Rolfö fram - efter 75 sekunder.

Fridolina Rolfö och Rebecka Blomqvist jagar den tyska ligatiteln med sitt Wolfsburg. Det krävdes seger borta mot Frankfurt under söndagen för att hålla liv i titelstriden med Bayern München - och seger blev det.

Rolfö gav Wolfsburg en drömstart när hon höll sig framme på en målvaktsretur och nickade in 0-1 redan efter 75 sekunder. Ewa Pajor ökade sedan på till 0-2 efter en halvtimme när hon utnyttjade ett försvarsmisstag hos Frankfurt.

Frankfurt reducerade till 1-2 tidigt i andra halvlek innan Wolfsburg återtog sin tvåmålsledning i den 56:e minuten efter ett dråpligt självmål. Frankfurt replikerade blixtsnabbt när de gjorde 2-3 i anfallet därpå, men Wolfsburg höll undan och vann med uddamålet.

Det innebär att Bundesliga lever inför sista omgången, då Bayern München med Hanna Glas och Amanda Ilestedt är två poäng före Wolfsburg inför sista omgången.