Rolfö med mål och dubbla assist i Wolfsburgs överkörning

Frauen-Bundesliga

Två assist senast.
Ett mål och två assist under lördagen.
Fridolina Rolfö har fått en smakstart sedan omstarten av ligaspelet.

Förra fredagen spelade Wolfsburg sin första match i damernas Bundesliga sedan den 1 mars. Precis som för herrarna så är även damernas Bundesliga igång igen och när den återupptogs i fredags krossade Wolfsburg Köln på hemmaplan med 4-0. I den matchen noterades Fridolina Rolfö för två målgivande passningar.

Och 26-åringen ser ut att vara i gott slag sedan återkomsten.

Under lördagen gästade nämligen tabellfyran Frankfurt Wolfsburg i ligan och det slutade återigen med en storseger för Wolfsburg. 1-0 kom redan efter fem minuters spel och med åtta minuter kvar av den första halvleken skulle Rolfö hitta nätmaskorna.

Efter ett inlägg från högerkanten visade den svenska landslagsstjärnan prov på häng i straffområdet när hon med pannan utökade hemmalagets ledning till 2-0.

Wolfsburg vann till slut med hela 5-1 och utöver att göra ett mål noterades även Rolfö för två assist.

Med fyra matcher kvar att spela toppar Wolfsburg tabellen med elva poäng före Bayern München – som dock har en match mindre spelad.

Publicerad 2020-06-06 kl 14:58