Skadedrabbade Bundesliga-svensken med fullträff - första sedan oktober

Bundesliga

Köln föll mot Freiburg (1-4).
Svenske anfallaren Sebastian Andersson gjorde hemmalagets mål.

Anfallaren Sebastian Andersson har en otroligt tung säsong bakom sig, där stora delar förstörts av en knäskada. Sedan någon vecka är svensken tillbaka på plan, och i hemmamatchen mot Freiburg fick han chansen från start.

Men inledningen blev en riktig mardröm för nästjumbon Köln, som låg under med 0-2 efter 20 minuter. Dock skulle de spela upp sig och fyra minuter in i andra halvlek höll sig Andersson framme och reducerade.

I den 61:a minuten tilldömdes Köln en straff, men då fick svensken inte chansen. Istället stegade Ondrej Duda fram och... missade. Bara minuter senare byttes Andersson ut.

Med sekunder kvar av matchen gjorde gästernas Vincenzo Grifo 1-3, och i den 96:e minuten fastställde inbytte Jonathan Schmid slutresultatet, 1-4.