POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
PREMIER LEAGUE
1v

Slår tillbaka mot Dortmunds vd: ”Bäst för dig att jag inte berättar varför jag lämnade - din clown”

Foto: Bildbyrån

I går uttalade sig Borussia Dortmunds vd Hans-Joachim Watzke hårt mot Pierre-Emerick Aubameyang.
Han menade att anfallaren flyttade till Arsenal för pengarna, något han slår tillbaka mot.
”Det är bäst för dig att jag aldrig berättar den riktiga anledningen till varför jag lämnade Mr. Watzke, din clown” skriver anfallaren på Twitter.

Det var i går som Borussia Dortmunds vd Hans-Joachim Watzke uttalade sig hårt som klubbens tidigare anfallare Pierre-Emerick Aubameyang. Han menade att anfallaren enbart flyttade till Arsenal på grund av pengarna.

- Naturligtvis är det svårt att behålla en spelare när det handlar om så stora summor. Vissa går till klubbar på grund av pengarna, till klubbar som inte har varit i Champions League på flera år. Pierre-Emerick Aubameyang, som är väldigt bra i Arsenal, kommer förmodligen vara varm i hjärtat när han kollar på sitt bankkonto. Men på onsdagar kommer han att vara ledsen när han måste kolla på Champions League på TV, säger han till Süddeutsche Zeitung.

Nu väljer anfallaren att slå tillbaka mot uttalandet och menar att Watzke själv låter pengarna prata styra hans val.

”Det är bäst för dig att jag aldrig berättar den riktiga anledningen till varför jag lämnade Mr. Watzke, din clown. Jag kommer ihåg när du sa att du inte skulle sälja Ousmane (Dembele), sen fick du mer än 100 miljoner euro och du var den första att ta pengarna. Prata inte om pengar snäll! Lämna mig i fred tack” skriver anfallaren på Twitter.

Pierre-Emerick Aubameyang har den här säsongen stått för sju fullträffar på sju matcher för Arsenal i Premier League, samt ett mål i Europa League.

Publicerad 2019-10-03 kl 17:29
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå