POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
TYSKLAND
1v

Spricka mellan "Foppa" och Leipzig: "Emil är självklart besviken"

Foto: Bildbyrån

En spricka verkar råda mellan Emil Forsberg och Leipzig.
Detta efter att svenskens klubb brutit ett löfte.
– Emil är självklart besviken, säger agenten Hasan Cetinkaya till tyska Bild enligt Expressen.

Emil Forsberg är en av Sveriges största stjärnor i landslaget och just nu tillhör han tyska Leipzig. Men relationen mellan spelaren och klubben verkar nu vara infekterad.

Expressen, som hänvisar till tyska Bild, skriver att Forsberg är besviken på sin klubb efter att de brutit ett löfte ska finnas mellan parterna.

"Foppa" har under flera år varit tongivande i Leipzig och har kopplats samman med en flytt, men i stället för att röra på sig valde han i år att förlänga sitt avtal med Leipzig till 2022. Då ska han också ha blivit lovad att bli såld för en rimlig summa pengar om ett bud kom in.

Men nu kräver Leipzig mycket pengar för att sälja svensken.

- Emil är självklart besviken. Han har chansen att ta nästa steg och de som gav honom löften förra sommaren håller inte dem nu, säger Forsbergs agent Hasan Cetinkaya som menar att Leipzig nu kräver mycket pengar för att sälja svensken.

- Nu säger de att de inte har några pengar till att förlänga Emils kontrakt och därför vill vi prata med en ny klubb. Vi lovades en rimlig övergångssumma av klubben den här sommaren, men plötsligt pratar de om 35-40 miljoner euro (runt 400 miljoner kronor), det är otroligt.

Cetinkaya ska nu haft ett möte med klubbens vd Oliver Mintzlaft, sportchefen Markus Krösche och chefsscouten Paul Mitchell.

- Det här är inte det RB Leipzig jag känner igen. Med Frank Aehlig och Ralf Rangnick (klubbens gamla sportsliga ledning) hade vi alltid bra och uppriktiga samtal. Men nu får jag en känsla av kaos, säger Cetinkaya.

Publicerad 2019-07-10 kl 23:54
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå