Svenska målskyttar när Eintracht Braunschweig tog tre poäng

Bundesliga 2

Braunschweig tog emot Greuther Fürth under onsdagen i 2. Bundesliga. Matchhjältarna stod dock Sverige för, då Christoffer Nyman och Joesph Baffo gjorde var sitt mål.

Ett starkt Braunschweig inledde matchen med stort bollinnehav. Redan efter tjugo minuter kunde Christoffer Nyman sätta 1-0 mot Greuther Fürth. 2-0 kom sex minuter efter, av ännu en svensk, Joseph Baffo. Detta var Nymans tredje mål och Baffos andra mål för säsongen.

Det var ett svagt defensiv från bortalaget och Braunschweig nyttjade det väl. Domi Kumbela byttes in i 75:e matchminuten och utökade ledningen till 3-0 efter fyra minuter på planen.

En säker vinst för Braunschweig och laget är nu obesegrade på sex matcher.

Publicerad 2017-09-20 kl 22:00