POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
BUNDESLIGA

Tränaren om Forsbergs framtid: "Ingen har kontaktat oss de senaste fem veckorna"

Foto: Bildbyrån

Emil Forsberg ryktas bort från Leipzig.
Men enligt den tyska klubbens tränare Ralf Rangnick finns det inget att ta ställning till i dagsläget.
- För mig vore det bästa om det förblir som det är, säger han på en presskonferens under onsdagen enligt Göteborgs-Posten.

Emil Forsberg gjorde stor succé i Malmö FF, dit han anslöt från Sundsvall, och efter säsongen 2014 lämnade mittfältaren Sverige för spel i tyska RB Leipzig, som då spelade i 2 Bundesliga. För två år sedan tog klubben steget upp i högsta ligan och sedan dess har Forsberg varit en av lagets offensiva nyckelspelare.

Detta har inte gått obemärkt förbi och ryktena kring den svenske landslagsmittfältaren är många. Bland annat sägs Arsenal vara intresserade av Forsbergs signatur.

På onsdagens presskonferens inför Häckens Europa League-kval mot Leipzig uttalade sig lagets tränare Ralf Rangnick om "Foppas" framtid.

- Han har fyra år kvar på sitt kontrakt och inga klausuler i det. Han ska vara en viktig spelare i vår trupp. Jag har inte hört något de senaste fem veckorna. Ingen har kontaktats oss. Det är bästa som kan hända. Vi vill behålla Emil, han vet om det och om inget stort dyker upp, vilket det inte har gjort de senaste fem veckorna, så ser jag inte varför det ska hända nu. För mig vore det bästa om det förblir som det är, ingen ringer och att han stannar med oss, säger han enligt Göteborgs-Posten.

Forsbergs kontrakt med den tyska klubben går ut i slutet av juni 2022.

Publicerad 2018-07-25 kl 18:32
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå