TV: Alexander Isak målskytt i A-lagsmatch för Dortmund i första bollkontakten

Bundesliga

Alexander Isak har gjort mål i Borussia Dortmunds A-lag igen.
För första gången sedan i juli slog anfallaren till i träningsmatchen mot Sportfreunde Lotte.

Alexander Isak har gjort flera mål för Dortmunds reservlag på den senaste tiden, bland annat gjorde anfallaren ett äkta hattrick i en match förra veckan.

Däremot har det varit tyngre med speltid i A-laget, men i träningsmatchenmot Sportfreunde Lotte var Isak med i truppen.

Svensken fick hoppa in i den 76:e minuten och gjorde bara fem minuter senare mål när han avslutade i högra hörnet efter att han blivit serverad av Shinji Kagawa. Enligt Dortmunds twitterkonto tog Isak sina första bolltouch i samband med målet.

Målet betydde 2-2 och Dortmund vann matchen med 3-2 efter ett sent mål av Jeremy Toljan. Tidigare i matchen hade Paco Alcacer gjort Dortmunds första mål.