Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
TYSKLAND

TV: Ancelotti om framtiden: "Vill stanna tills mitt kontrakt går ut"

Foto: Reuters.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se presskonferensen med Ancelotti i spelaren.

Han har kritiserats i inledningen för sin taktik och flera tyska experter uttalat sig om att han lämnar Bayern München nästa sommar, trots att kontraktet går ut först 2019.
Nu har Carlo Ancelotti svarat på frågor om sin framtid.
- Jag är glad över att vara här. Jag vill stanna tills mitt kontrakt går ut och ännu längre, säger italienaren på en presskonferens.

Det är blåst en hel del kring Bayern München i inledningen på årets säsong.

Resultatmässigt har den varit godkänd, men trots det har det varit mycket negativ fokus på laget i media. Tränaren Carlo Ancelottis taktik har ifrågasatts, anfallsstjärnan Robert Lewandowski har öppet kritiserat klubbens transferstrategi, Franck Ribery blev i veckan vansinnig när han byttes ut i Champions League och flera experter har dessutom menat att Carlo Ancelotti kan lämna Bayern redan nästa sommar, trots att kontraktet går ut 2019.

Samtidigt har Hoffenheims succétränaren Julian Nagelsmann i en intervju sagt att han drömmer om att träna Bayern München.

På en presskonferens under fredagen svarade Ancelotti på frågor kring sin framtid.

- Jag är glad över att vara här. Jag vill stanna tills mitt kontrakt går ut och förhoppningsvis även ännu längre. Skulle det inte bli så då får vi hitta en annan lösning. Jag vet inte var min framtid är, men just nu är jag inte orolig.

Han svarade även något sarkastiskt på kritiken han fått i media angående sin taktik.

- Jag kommer att organisera en stor fest i slutet av säsongen där alla kan diskutera taktik i fotboll. Det kommer bli en jätte, jättestor fest med gott vin och god mat.


Exklusiv tävling: Vinn en Superfotbolls-weekend i London för dig och en vän

Publicerad 2017-09-16 kl 10:51
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons