Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

TYSKLAND
40v

TV: Ekdal om Zlatan-rättegången: "Skrattretande av Karlsson"

Försök igen

Inte bara Zlatan Ibrahimovic pekades ut som dopad av Ulf Karlsson, utan även Albin Ekdal.
Nu kommenterar Ekdal domen mot den förre friidrottsförbundskaptenen.
- Han gjorde bort sig och får sota för det, säger Ekdal till Fotbollskanalen. 

Sveriges tidigare förbundskapten i friidrott, Ulf Karlsson, fälldes under måndagen för grovt förtal av Zlatan Ibrahimovic, i Värmlands tingsrätt. Det är för ord under en paneldebatt med Värmlands idrottshistoriska sällskap om att Zlatan var dopad under sin tid i Juventus som Karlsson fälls. Men det var inte bara Zlatan som Karlsson pekade ut som dopad, utan även superstjärnans dåvarande lagkamrat i Juventus, svenske mittfältaren Albin Ekdal.

Fotbollskanalen träffade Ekdal i Dubai under måndagen och då kommenterade han domen mot Karlsson.

- Jag tycker media har missat lite att han snackade skit om mig också, om mina åtta kilon som jag skulle ha gått upp. Det skulle vara skönt att ha de där åtta kilona på kroppen, att känna att man är lite tung. Äeh, vad ska man säga? Han gjorde bort sig och nu får han sota för det. Det är så det ska vara, säger Ekdal.

Funderade du själv på att ta det vidare rättsligt?
- Nej, jag har mest tyckt att det varit skrattretande. Jag förstår att Zlatan gör det, han har ett varumärke som är något starkare än mitt eget. Jag tycker mest att det var komiskt det han sa, det räcker att kolla på min kropp när jag var i Juventus för att se att jag inte gått upp åtta kilo.

Ekdal berättar även om sin egen status just nu, vad han tänker kring landsmannen Emil Forsbergs succé i RB Leipzig och vad som väntar framöver för Hamburg.

Se hela intervjun med Ekdal i spelaren ovan.

Publicerad 2017-01-09 kl 21:52
TYSKLAND

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER