POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
TYSKLAND

TV: Sparkades av Stuttgart - nu ber tårögd Grosskreutz om ursäkt

Foto: Reuters

Nästa

Avbryt
Försök igen

Nyligen stod det klart att Kevin Grosskreutz fick lämna Stuttgart efter en stökig utekväll.
Nu ber han om ursäkt för händelsen och berättar att han tar ett break från fotbollen.
- Jag är redo att ta konsekvenserna och jag ber om ursäkt till alla för mitt beteende, säger Grosskreutz.

Kevin Grosskreutz hamnade på löpsedlarna. Enligt tyska medier, däribland Bild och Die Welt var Grosskreutz tillsammans med tre spelare från Suttgarts U17-lag vid ett disco för gymnasieungdomar. Väl där ska den tidigare världsmästaren ha hamnat i trångmål med tre ungdomar i åldrarna 16-19 år och fått ett hårt slag mot bröstet. Grosskreutz föll till marken, slog i huvudet och tvingades åka till sjukhus.

Det spreds bilder på en rejält sargad Grosskreutz inifrån sjukhuset där såg ser att han var  sårig och svullen kring ögat och att han fått ett rejält jack i bakhuvudet.

I går kom beskedet att Grosskreutz fick lämna Stuttgart som en följd av händelserna. Nu ber Grosskreutz om ursäkt för det som hänt.

- Först och främst vill jag be om ursäkt till mina vänner och till min familj, över att de behövt oroa sig så mycket. Jag är glad över att vara här över huvud taget. Jag är redo att ta konsekvenserna och jag ber om ursäkt för mitt beteende till alla. Tyvärr måste jag leva med det här nu, säger Grosskreutz på en presskonferens.

Han fortsätter med tårar i ögonen:

- Det viktigaste för mig är att jag ber om ursäkt till alla här, till laget och till fansen, jag vill säga tack till er alla, från botten av mitt hjärta. Jag känner att jag alltid gav mitt bästa, och jag identifierade mig med den här klubben. Jag gav allt jag hade, även efter att vi åkte ur sa jag att jag skulle stanna. Men nu har det blivit så här. Allt jag kan göra nu är att be om ursäkt för det. Även till laget för att jag orsakade så mycket problem.

- Jag tror att det är bättre för laget att få lite lugn och ro nu, så att de kan nå målet att gå upp till Bundesliga. Jag hoppas att jag blir bjuden till festen och att jag kan få fira med laget.

28-åringen berättar också att han nu kommer ta en paus från fotbollen efter att ha brutit sitt kontrakt.

- Jag vill ta ett break och vill inte ha något med professionell fotboll att göra. Jag hoppas att media låter min familj vara i fred. Jag behöver tid att tänka, avslutar Grosskreutz.

Se presskonferensen med Grosskreutz i spelaren ovan.

Publicerad 2017-03-04 kl 11:00
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå