Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
TYSKLAND

TV: Tuchel trött på frågor om bänkade Götze: "Att prata hjälper inte"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Mario Götze har fått sparsmakat med speltid i Dortmund den senaste tiden. Tränaren Tomas Tuchel är trött på att besvara frågor om sin bänkade stjärna.
- Bara hårt jobb hjälper. Att prata gör det inte, säger han.

Mario Götze återvände till Borussia Dortmund från Bayern München i somras. Det har dock inte blivit någon succé för 24-åringen. Götze har den senaste tiden fått finna sig att allt som oftast hoppa in från bänken. Tränaren Tomas Tuchel får ständigt svara på frågor om den bänkade VM-hjälten från 2014. Och nu har han tröttnat.

- Jag vet om ert intresse för det ämnet och jag fick frågor om honom direkt efter senaste matchen. Jag vet inte om det är en bra idé att prata om honom så mycket. Jag tror inte det hjälper honom särskilt att prata om när han spelar och när han inte spelar. I mina ögon var André Schürrle tvungen att leva med ett mycket tuffare beslut än Götze för han gjorde mål i senaste matchen innan. Han fick också sitta på bänken. Det visar hur annorlunda alla andra ser på detta. Shinji Kagawa är också en nationalhjälte och han spelade inte. Schürrle är även han en VM-vinnare. André är helt bortglömd och alla bryr sig bara om Götze. Bara hårt jobb hjälper. Att prata gör det inte, säger Tuchel.

Se Tuchel tala om Götze i spelaren ovan.

Publicerad 2017-02-07 kl 20:25
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons