POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
TYSKLAND
2v

Uppgifter: Bayernstjärnorna i slagsmål under träningspass

Foto: Bildbyrån

Robert Lewandowski och Kingsley Coman rök ihop under torsdagens träning.
Det uppger Bild och menar att spelartruppen med Niklas Süle och Jerome Boateng i spetsen fick dela på stjärnduon som dock klarade sig undan bestraffning av Niko Kovac.

Bayern München har haft en tung säsong enligt sina mått, där man åkte ut i Champions League mot Liverpool redan i åttondelsfinalen och även varit bakom flera lag i ligan. Men efter helgens kross av Borussia Dortmund har de tagit sig om just Dortmund och toppar ligan med en poäng före rivalerna.

Det verkar inte ha lugnat ner Robert Lewandowski och Kingsley Coman. Enligt tyska Bild ska duon ha spelat mot varandra under torsdagens stängda förmiddagsträning och då ska stjärnorna börjat munhugga mot varandra. Efter det ska spelarna ha börjat vifta med knytnävarna och träffat varandra i ansiktet med slag.

Niklas Süle och Jerome Boateng försökte gå emellan de båda men kunde inte dela på dem innan flera andra spelare kom till undsättning och lugnade ner Lewandowski och Coman.

Slagskämparna ska inte ha fått någon bestraffning av tränaren Niko Kovac under träningspasset, trots att han först ska ha bestämt sig för att skicka spelarna till omklädningsrummet. Beslutet ska ha tagits emot med stor förundran av resten av laget.

Bayern München har valt att inte kommenter uppgifterna till Bild.

Publicerad 2019-04-11 kl 17:44
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå