Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
TYSKLAND
30v

Uppgifter: Så mycket betalar Bayern för nye tränaren

Foto: Bildbyrån

Niko Kovac blir Bayerns nye tränare, enligt flera tyska medier.
Nu skriver Kicker att de tyska mästarna betalar 23 miljoner kronor för att lösa Kovac från sitt kontrakt med Eintracht Frankfurt.

Det var SportBild som i går var först med att skriva att Niko Kovac blir ny tränare i Bayern München i sommar efter Jupp Heynckes.

I dag följer Bild upp SportBilds uppgifter med att Nikos bror Robert blir assisterande tränare i Bayern. Nuvarande tränare Jupp Heynckes erfarne assisterande tränare Peter Hermann är också aktuell att bli kvar som stöd till brödraduon.

Bayern har ännu inte kommenterat tränaruppgifterna. Frankfurts sportchef Fredi Bobic säger så här:

- Jag har just klivit av ett plan från Danmark, och jag har inte hört något. Niko snackar alltid med mig men inga nyheter har nått mig.

Kovac har kontrakt med Eintracht Frankfurt till sommaren 2019, men har enligt Bild en utköpsklausul om just Bayern München har av sig.

Kicker instämmer i uppgifterna om Niko Kovac och utköpsklausulen, och skriver även att utköpsklausulen gäller Bayern och två andra utländska klubbar, och ligger på 2,2 miljoner euro, ungefär 23 miljoner kronor. Kicker uppger att Kovac under tosrdagen informerat Frankfurts styrelse om sitt beslut.

Sky Sport skriver även de att Kovac och Bayern är överens, men att det ännu inte är något kontrakt påskrivet.

Publicerad 2018-04-13 kl 08:13
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons