POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
BUNDESLIGA
1v

Vändningen - Ishak lär stanna: "Ett klubbyte måste kännas rätt"

Foto: Bildbyrån.

Mikael Ishak har flaggat för att byta klubb.
Men nu kommer han av allt att döma bli kvar i Nürnberg.
- Ett klubbyte måste kännas rätt, säger han till Bild.

Mikael Ishak, 26, har fått begränsad speltid i 2. Bundesliga-klubben Nürnberg den här säsongen och i december flaggade han för att byta klubb.

- Jag är öppen för att flytta. Jag har varit öppen med det för att spela 30 minuter på fyra månader är inte optimalt. Man känner ingen glädje då. Då är det bättre att försöka få till det någon annanstans och få en ny utmaning. Det är synd eftersom att man inte kan vara med och hjälpa till även när vi går så dåligt som vi går. Vi har ju fler matcher spelade än vad vi har poäng, så det säger en del om situationen i klubben, sa svensken till Fotbollskanalen.

Men nu kommer vändningen. Tyska Bild rapporterar att klubben inte längre planerar med att sälja Ishak och han själv har omvärderat sin situation.

- Min rådgivare talade nyligen med flera klubbar men det kändes inte rätt med dem. Ett klubbyte måste kännas rätt, säger Ishak till Bild.

Han ser en möjlig öppning för speltid.

- Det kan också bli så att vi spelar med två anfallare under andra halvan av säsongen, och då är det en plats ledig. Att ge upp existerar inte för mig.

Ishak har den här säsongen gjort åtta framträdanden för Nürnberg.

Publicerad 2020-01-16 kl 07:33
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå