POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
TYSKLAND
1v

Veteranens ilska mot VAR: "Riktigt glad över att min karriär snart är slut"

Foto: Bildbyrån.

Mario Gomez fick tre mål bortdömda för offside. 
Nu är anfallaren glad över att snart slippa VAR. 
- Det är därför jag är riktigt glad över att min karriär snart är slut, säger han enligt tyska Sky. 

VAR har under senaste åren delat fotbollsvärlden. En som inte är positivt inställd till videosystemet är tyske anfallsveteranen Mario Gomez, 34. Gomez, som numera håller till i Stuttgart i tyska andraligan, fick hela tre mål bortdömda för offside mot Sandhausen i helgen borta i tyska andraligan, vilket innebar förlust med 2-1. 

Efteråt fick han en fråga om han upplevt något liknande tidigare.

- Nej, för i min långa karriär har inte det här jävla videosystemet funnits, säger han enligt tyska Sky. 

- Ärligt talat, jag gillade det först eftersom att jag trodde att det skulle skipa rättvisa, men för oss anfallare är det en katastrof eftersom att jag blev avblåst för tre centimeter tre gånger. Jag frågade honom om de verkligen kunde kolla upp det med dagens teknik. Går det verkligen att se det när kameran tittar diagonalt från 45 grader på de sista två spelarna? Domaren på planen kan inte hjälpa det och därför är det inte lönt att prata med honom, fortsätter han. 

Gomez är snart glad över att slippa systemet. Anfallaren, som är noterad för ett mål på tio ligamatcher i år, har kontrakt med Stuttgart till nästa sommar. 

- Systemet, som det fungerar nu, är skit. Det gör såklart ont som anfallare. Det är därför jag är riktigt glad över att min karriär snart är slut så jag slipper att spela med det under nästkommande tio år, säger han. 

Gomez har en lång framgångsrik karriär med bland annat 31 mål på 78 A-landskamper med det tyska landslaget, samtidigt som han även spelat för klubbar som Bayern München, Fiorentina, Wolfsburg och Besiktas. 

Publicerad 2019-12-02 kl 07:32
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå