Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
TYSKLAND

Vill lämna - men Wolfsburg vägrar släppa Draxler

Foto: Scanpix

Julian Draxler har förklarat att han vill lämna Wolfsburg. Men nu säger klubben i en kommentar att man inte godkänner 22-åringens flyttförfrågan.

Wolfsburgs tränare Dieter Hecking har tidigare sagt att Julian Draxler inte är till salu - något som har fått stjärnan att reagera. 

- Jag uttryckte mig klart och tydligt för Dieter Hecking efter EM att jag vill lämna klubben. Så det har han vetat om i över tre veckor. Direkt efter EM slutade förklarade jag för honom hur jag ser på klubbens situation och vad jag vill göra - vilket är att lämna, säger Julian Draxler i en intervju med tyska Bild. 

Anledningen till att spelaren vill lämna antas vara att klubben redan tappat nyckelspelarna Max Kruse, Naldo och André Shürrle och att Draxler inte tycker att man har ersatt dem tillräckligt bra.

Nu har Wolfsburg kommenterat intervjun med ett officiellt pressmedelande på sin hemsida. Där förklarar klubben att man fortfarande inte godkänner 22-åringens flyttförfrågan, eftersom han står under kontrakt med klubben. De uttrycker även att målet nu är att båda parterna ska kunna återgå till arbeta för klubben och fansens bästa.

Engelska Daily Star skriver dock att Arsenal fortfarande jagar den tyske landslagsmannen och att Wolfsburg kan vara villiga att sälja om engelsmännen kan bjuda över 50 miljoner pund.

Balder Thufvesson

Publicerad 2016-08-04 kl 11:09
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons