Wendt tillbaka från skadan - spelade från start när Mönchengladbach räddade kryss i slutminuten

Bundesliga

För första gången sedan januari gjorde Oscar Wendt ett framträdande för Borussia Mönchengladbach i ligan.

Oscar Wendt spelade en halvlek för Borussia Mönchengladbach i mötet med Eintracht Frankfurt den 26 januari - men har sedan dess hållits borta från spel med en muskelskada.

När Gladbach i dag tog emot Hoffenheim på Borussia-Park fanns svensken med i laget igen och spelade från start.

Matchen slutade 3-3 efter att Matthias Ginter kvitterat i slutminuten för hemmalaget. Wendt byttes ut i den 81:a minuten.

I övrigt i Bundesliga åkte Robin Quaisons Mainz på en tung smäll i bottenstriden i lokalmötet med Eintracht Frankfurt, då man föll med 0-3. Quaison spelade hela matchen för Mainz.

Desto tyngre går det dock för Albin Ekdals Hamburg, som i dag förlorade igen efter att ha tappat en ledning hemma mot Hertha Berlin, och man ligger fortsatt på nedflyttningsplats. Ekdal fanns dock inte med för HSV då han fortsatt är skadad.

I Werder Bremen spelade Ludwig Augustinsson 90 minuter när man vann med 3-1 borta mot Augsburg.