Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
TYSKLAND

Tyskarna tror inte på italiensk trötthet: "De vann, det ger energi"

Foto: Scanpix

Italien efter Englandsvinsten.

KIEV. Italien har gnällt över kort tid mellan kvartsfinal och semifinal.

Joachim Löw tror dem inte: 

- Såg inget i matchen som tydde på att Italien har sådana problem.

Torsdagens semifinallag har haft olika mycket tid på sig att ladda inför matchen. Tyskland spelade i fredags och har alltså haft fem dagar.

Italien fick bara tre dagar - något Löw inte vill ge dem.

- Vi såg matchen, vi såg att Italien bara blev starkare och starkare efter 60-70 minuter och skapade många chanser. När det var övertid så dominerade Italien helt och England blev svaga fysiskt. Jag kunde inte se något som tydde på att Italen har sådana problem.

- Sedan har Italien fyra dagar och det är tillräckligt att återhämta sig på. Dessutom vann de matchen, det ger energi. De får mer styrka utav det. Kanske det gör det dem trötta i andra halvlek om vi har ett högt tempo, det vore bra för mig.

Joachim Löw vet att Mario Balotelli och Antonio Cassano är ett skickligt par men han tror Hummels och Bastuber kan hantera det:

- Jag är nöjd med mittbacksparet, de har gjort ett bra jobb hittills. Vi vet hur Cassano och Balotelli uppträder och jag är övertygad om att våra backar är förberedda på det och sedan har de hjälp av mittfältet. Våra backar är väldigt skickliga taktiskt så jag känner ingen oro.

Italien vann ju på straffar mot England, men det är inget som tyskarna laddat för:

- Inte särskilt mycket. Vi kanske har slagit några straffar efter träningen, men inte mer, säger Bastian Schweinsteiger.

Publicerad 2012-06-28 kl 08:50
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons