Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Kort om CL-lottningen

Adam Nilssons Tysklandsblogg

Bayern och Dortmund inleder på hemmaplan. Bayern ställs mot Barcelona och Dortmund fick Real Madrid. Det blir alltså två tysk-spanska möten som båda är högintressanta och extremt ovissa.

Det är självklart ingen fördel att de tyska lagen inleder på hemmaplan. Bayern klarade av sitt uppdrag perfekt mot Juventus men frågan är om man kan göra det igen. Dortmund i sin tur kan visserligen gynnas av det, då laget ofta tycks vara som bäst när de slår ur underläge och det är något som man kommer att göra mot Real Madrid (även om gruppspelet visade annat).

Det fanns ingen drömlottning och jag tror det var omöjligt för någon av de kvarvarande klubbarna att känna “fan vad gött” efter lottningen. Det blir två heta dubbelmöten där det kommer handla mer om passion och energi än om tekniska färdigheter. Förhoppningsvis kan de tyska lagen uppvisa mer av detta än de spanska.

Annons

Både Dortmund och Bayern har goda chanser att gå vidare. Det är 50-50, enligt mig, i båda mötena. Det blir helt enkelt extremt spännande att se hur det kommer att gå. Det är ovisst och jag skulle inte sätta några pengar på varken det eller det andra laget.

Nåväl, kommentera! Vad är era tankar? Hur ser ni på dubbelmötena?

Publicerad 2013-04-12 12:37

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto