Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Podcast, Champions League och löften om mer

Adam Nilssons Tysklandsblogg

Då är veckans Halbzeit ute. Lite sladdrigt, jag var inte i toppform. Tidigare än vanligt, mycket tack vare att Andreas Holm redigerade det extremt snabbt. Vi pratar förgående omgång och kommande omgång, lite FC Köln, lite Champions League och sedan Löws landslagsuttagning! Mycket nöje! Ber om ursäkt för ljudet stundtals, under all kritik! Vi hoppas få ut podden på iTunes så snart som möjligt men det verkar jävligt knepigt men det ska ske.

Schalke gick och vann borta mot Basel igår. 1-0 blev slutresultatet efter att Julian Draxler gjort ett riktigt snyggt mål. Det innebär att Schalke har inlett Champions League med två segrar och har skapat sig en ypperlig möjlighet att ta sig vidare till slutspelet.

Dortmund gick och vann hemma mot Marseille med hela 3-0 och det trots att tränaren Jürgen Klopp satt på läktaren. Intressant är att Erik Durm gick från start som vänsterback och stod för en kanoninsats. I denne Durm har Dortmund och Tyskland en mycket lovande talang som kan nå riktigt långt!

Idag spelar Bayer Leverkusen hemma mot Real Sociedad och Bayern München ställs mot Manchester City på bortaplan, två på förhand mycket intressanta matcher som känns aningen ovissa. Jag hoppas självklart på två tyska vinster, framför allt är det viktigt att Leverkusen får med sig tre poäng för annars ser Champions League-chanserna minimala ut.

Annons

Det blir inte mycket mer just nu från sida. Däremot ska jag komma igång med bloggandet ordentligt igen efter en period av tentaplugg och jobb. Det ska bli fler uppdateringar än vad det har varit under de senaste två veckorna, det kan jag lova.

Publicerad 2013-10-02 14:11

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto