Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Intryck från Sverige-Tyskland i Tysklandsögon

Adam Nilssons Tysklandsblogg

Några korta reflektioner från gårdagen:

–       Först och främst: tack! All beröm efter att jag suttit och snackat i #Matchdag hos FANTV/GP/SvenskaFans var enormt trevligt. Jag hade det jäkligt kul och det är härligt att det man gör uppskattas. Så tack!

–       Kul att flera bekanta och nya namn kommenterar! Intressanta tankar kring alla möjliga sorters elvor i går. Öppnar upp mitt sinne för ytterligare perspektiv vilket alltid uppskattas.

–       Första gången jag fick se Max Kruse live, tror jag, och första tanken var: ”han känns lite tung”. Jag vet inte om det syntes på teven eller om det var tröjan som visade upp fel former, men Kruse såg nästan överviktig ut. Spelmässigt hade han ingen vidare dag på jobbet, trist för honom.

Annons

–       I Klose och Gomez frånvaro finns det ingen ännu har klivit fram och tagit hand om rollen som spjutspets. Kruse, som nämnd, fixade det inte i mina ögon. Kießling är ett måste, känner jag.

–       Neuer hade en tuff dag på jobbet men vad fick han att jobba med egentligen? Försvarsspelet läckte och Sverige var kliniska när det skedde. Fortfarande given etta i den tyska truppen dock.

–       Jag har sett flertalet matcher med Lahm men i går blev jag bekymrad över hans spel. Tror jag aldrig sett honom så passiv som under gårdagen. Kul att han fick kliva upp på mittfältet i slutet dock!

–       Schweinsteiger ville verkligen göra ett mål i sin hundrade landskamp men så blev inte fallet. Det är dock alltid en fröjd att se honom live, vilket jobb han gör på mittfältet!

Annons

–       Schürrle, Schürrle, Schürrle! Herregud vad han imponerade på sin kant. Och dessutom stod han för ett enormt vackert mål när han smekte in bollen i det bortre krysset – härligt!

–       Mario Götze stod för ett habilt inhopp och blev målskytt. Men det är långt kvar tills han är tillbaka till den Götze som flera av oss känner igen!

–       Gick Thomas Müller ut på grund av skada eller vad handlade det om?

–       Hummels och Boateng klarar inte av lira bredvid varandra i försvaret.

Det var kort sammanfattat och något hastigt, men tidsbrist leder till detta tyvärr. Vad är era tankar kring matchen? Är jag helt ute och cyklar?

Publicerad 2013-10-16 11:57

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto