Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Transferrykten och DFB-Pokal

Adam Nilssons Tysklandsblogg

2-0 och det ena av två lag är klara för DFB-Pokal. Det är självklart Dortmund jag pratar om som efter gårdagens seger mot Wolfsburg nu spänner blicken mot finalen i Berlin där motståndaren antingen heter Bayern München eller FC Kaiserslautern. Med största sannolikhet blir det Bayern som vi får se som motståndare, allt annat vore en skräll.

Den kanske roligaste nyheten för alla Dortmundsupportrar var att Ilkay Gündogan förlängde sitt kontrakt med ytterligare ett år (gäller nu till 2016) och därmed planerar att ta igen för årets förlorade säsong. Om tolv månader står Dortmund dock där igen och får fundera över om klubben ska behålla honom ytterligare en säsong och sedan se honom gå utan att inkassera några pengar eller om klubben ska ta det högsta budet, för vi kan nog tyvärr ana att det är den vägen som det kommer att gå.

Wolfsburg gjorde ingen dålig match igår men bollen studsade långt i från deras väg. Man skulle nästa kunna tro att Ivica Olic, en målsumpare av rang, har spridit sin olycka till övriga lagmedlemmar.

Annons

För er som inte redan har lyssnat på det så finns ett nyinspelat Halbzeit ute! Podden släpptes igår och jag och Andreas pratar mycket, mycket Dortmund men vi hinner även med att diskutera nedflyttningsstriden, DFB-Pokal, Champions League och den kommande omgången! Finns på iTunes och SvenskaFans!

Toni Kroos agent påpekar gång efter annan att Kroos inte kommer att lämna utan han stannar minst till 2015 i Bayern. Ärligt talat, Kroos stannar endast till 2015 i Bayern om han förlänger sitt kontrakt – annars blir han såld i sommar.

De flesta europeiska giganterna tornar upp sig som intresserade av Hakan Calhanoglu. Chelsea, Manchester United, Manchester City, Liverpool och Atletico Madrid sägs alla vara intresserade av Calhanoglu som själv har sagt att han vill stanna och utvecklas i Hamburg – det gäller nog främst om Hamburg klarar sig kvar i Bundesliga skulle jag tro.

Annons

Twitter: @atnilsson

Publicerad 2014-04-16 13:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto