Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
U21-EM

Lewicki kritisk till Sveriges firande: "Svårt att hantera känslorna"

Foto: Scanpix

PRAG. Flera svenska spelare hånade Danmark.
Onödigt, menar Oscar Lewicki.
- Det var svårt att hantera känslorna, säger han.

Sverige tog sig vidare till final och direkt efter slutsignalen var det flera spelare som hånade Danmark. Bland annat sa John Guidetti att de var det sämsta laget man mött i EM och Oscar Lewicki sa att det var skönt att slå dem eftersom de inte är ett omtyckt folk. Dagen efter tycker Lewicki att hans och lagkamraternas uppträdande var onödigt.

- Jag får be om ursäkt för det jag sa. Jag syftade mer på matchen i sig. Det är svårt att hantera alla känslor eftersom det är så mycket adrenalin, säger han.

- Naturligtvis sägs vissa saker som inte hade sagts i sitt normala tillstånd. Det kommer saker som man inte alltid kan stå för i efterhand. Vi var glada över att ha slagit ut ett sånt lag som Danmark.

Det var inte många som trodde att Sverige skulle ta sig till EM-final. Lewicki är stolt men inte nöjd.

- Jag är väldigt stolt över vad vi har gjort här men inte förvånad. Vi har gjort många bra matcher men vi är inte nöjda. Vi har den viktigaste matchen kvar, säger han.

Hur märker ni av framgången?
- Det mest påtagliga är väl fansen på plats, det kommer fler och fler och skrivs mer och mer i media. Jag får fler och fler sms efter matcherna så man märker att intresset är väldigt stort.

Publicerad 2015-06-28 kl 17:16
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons