Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

U21-EM
48v

Sverige tror på avancemang: "Vi ska göra allt"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

LUBLIN. Sverige måste få hjälp av Polen för att gå vidare.
Spelarna tror på avancemang.
- Vi kommer absolut att gå för tre poäng i sista matchen och göra allt vad vi kan för att greja detta, säger Anton Cajtoft.

Sverige var nära tre poäng men släppte in en straff i slutet vilket gjorde att matchen mot Polen slutade 2-2. Nu blir det svårare att ta sig vidare från gruppen. Det krävs att Sverige slår Slovakien i sista matchen samtidigt som Polen tar poäng mot England. De svenska spelarna ska göra allt för att fixa det.

- Vi ska vinna nu. Vi satsar bara på att vinna den sista matchen. Sedan får vi se hur alla siffrorna och så blir efter den. Men vi måste fokusera på att göra en bra match mot Slovakien och vinna. Vi behöver hjälp av Polen också, säger Adam Lundqvist och får medhåll av Anton Cajtoft:

- Det är absolut inte kört. Vi kommer absolut att gå för tre poäng i sista matchen och göra allt vad vi kan för att greja detta, säger han.

Kristoffer Olsson och Muamer Tankovic ska också göra allt för att ta sig vidare, men båda tror att det blir svårt.

- Poängmässigt har vi fortfarande chansen. Men det är inte i våra händer. Om vi hade vunnit den här matchen hade det sett jättefint ut. Vi kunde stått här med sex poäng här. Men nu står vi här med två poäng i stället, säger Olsson.

- Det blir svårt nu. Vi måste vinna och England måste förlora eller kryssa. Det blir svårt. Vi kan komma bästa tvåa men vi ska så klart gå för förstaplatsen. Men det blir svårt, säger Tankovic och fortsätter.

- Vi går för vinst och vi får hoppas att Polen kör på 100 procent. Vi får hoppas att deras fans är med som i dag och att Polen också kan chocka mot England.

Se höjdpunkterna från Sveriges sena tapp mot Polen i sportsändningen i spelaren ovan.

Publicerad 2017-06-20 kl 07:12

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER