Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
U21-EM

TV: Dela Drömmen: Kiese Thelin om Frankrikes Zlatanmani

Nästa

Avbryt
Försök igen

Alla pratar om Zlatan Ibrahimovic i Frankrike. Det har ligans andre forwardsvensk märkt av sedan flytten från Malmö FF.
- Vi svenskar förstår inte hur stor han är, säger Isaac Kiese Thelin.

U21-EM närmar sig med stormsteg och Fotbollskanalen laddar upp med en serie långintervjuer där vi får träffa några av Sveriges största profiler inför turneringen i Tjeckien. Programmet "Dela Drömmen – det nya landslaget" sänds i tre delar där MFF:s Oscar Lewicki var först ut, i ett avsnitt som sändes på fredagen i TV12.

Två dagar senare (på söndag 14 juni 21.00) är det dags att möta Bordeaux-anfallaren Isaac Kiese Thelin som bland annat berättar om sin exceptionella resa från IFK Norrköping till Champions League och spel med A-landslaget.

Sedan övergången från Malmö FF i fjol har han anpassat sig till tillvaron som utlandsproffs, men även om 22-åringen för egen del tagit en plats i Bordeaux finns det förstås en annan Blågul anfallare som är betydligt mer beryktad bland fransmännen. I smakprovet från "Dela Drömmen" berättar Kiese Thelin om Zlatan Ibrahimovic och hur det mesta han säger och gör leder till stora rubriker och snack i omklädningsrummet.

- Han är sjukt stor. Jag tror inte att vi i Sverige riktigt förstått hur mycket alla pratar om honom ute i Europa. Om han gör någon skön grej pratar alla om det efteråt, säger Kiese Thelin i intervjun med Patrick Ekwall.

Se hela programmet 14 juni 21.00 i TV12!

Publicerad 2015-06-13 kl 15:41
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons