TV: Hiljemark om Carlgrens skada: "Han har bra läkkött"

U21-EM

Sverige var hårt ansatta av ett kvitteringsjagande Danmark. Då passade Patrik Carlgren på att ligga kvar någon minut extra efter en duell - eller?

- Han hade jätteont. Det märktes inte nu men, säger Oscar Hiljemark och ler.

Det blev till slut en klar 4-1-seger för Sverige i semifinalen i U21-EM. Men det hade kunnat sluta annorlunda. Efter reduceringen till 1-2 pressade Danmark på rejält och ett kvitteringsmål hängde i luften. Då fick Sverige en mycket välbehövlig paus när Patrik Carlgren gick upp i en duell och fick ont.

AIK-målvakten fick ont i låret och de svenska läkarna tog sig in på planen. Efter några minuter kunde spelet fortsätta.

- Han fick säkert jätteont, han hade jätteont. Det märktes inte nu, men han har bra läkkött, säger Oscar Hiljemark med ett leende efter matchen.

Se hela intervjun med Hiljemark efter segern i spelaren ovan.

Publicerad 2015-06-28 kl 01:25