Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
U21-EM

TV: John Guidetti: "Jag tar alltid laget före jaget"

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

John Guidetti har tvingats till byte i båda de inledande matcherna i U21-EM. Senaste mot England kände anfallare dock att han kunde fortsatt.
- Bättre att en pigg spelare skötte pressen. Jag tar alltid laget före jaget, säger Guidetti.

Det väntar en helt avgörande match mot Portugal imorgon för det svenska U21-landslaget. Väl där kommer mycket av ansvaret att ligga på John Guidettis axlar. Ett ansvar 23-åringen bara njuter av.

- Portugal är ungefär som Frankrike och där låg vi under med 0-2 i halvlek. Nu har vi 0-0 från början, så vi har klarat av större saker, säger anfallaren.

- Jag älskar sånt här, det är det bästa som finns. Det är såna här matcher som är roliga och är som en examen. Tidigare har man klarat av alla småprov, sutttit och pluggat för att nu gå in och skriva tentan.

Du har brutit båda matcherna med krampkänning i två matcher under en ganska kort tid. Hur är din status?

- Det är klart, jag springer en del. Jag var trött efter den första matchen men jag sprang en del i den andra matchen också. Jag ska springa ännu mer i den tredje matchen. Mot England kände jag mer att det var bättre att en pigg spelare skötte pressen då jag hade känningar i baksidan. Jag tar alltid laget före jaget.

Se hela intervjun med John Guidetti i spelaren ovanför.

Publicerad 2015-06-23 kl 12:04
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons