POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
U21-EM

TV: Tibbling EM-laddar med Dif: "Oerhört stort att träna med Olsson och Källström"

Foto: TT.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Simon Tibbling var med och vann guld senast.
Den här gången laddar han upp genom att träna med Djurgården.
- Det är kul att få träna med Jonas Olsson och Kim Källström, där kan jag lära mig mycket, säger Tibbling till Fotbollskanalen.

Den 16 juni inleds sommarens U21-EM i Polen. Sverige spelar sin första match mot England och en av de som på tisdagen togs ut i truppen var Simon Tibbling. Groningen-proffset fanns med även föregående mästerskap, då Sverige som bekant tog guld.

- Lika kul som förra gången, det är jätteroligt att bli uttagen igen. Man kan aldrig spela för många mästerskap för Sverige, säger han till Fotbollskanalen.

Tibbling kommer att hålla igång fram till mästerskapet genom att träna med Djurgården. Tibbling tillhörde som bekant Stockholmsklubben innan han lämnade för spel i Holland.

- Det är väldigt kul att få vara igång där och att få vara tillbaka på Kaknäs igen. De har ett nytt lag med många bra spelare, säger Tibbling.

Framför allt uppskattar han att träna med lagets mest namnkunniga nyförvärv, och han hoppas kunna suga upp kunskap inför slutspelet.

- Har man fått in så stora fotbollsspelare som man har nu är det klart att det är coolt att se att de väljer att spela för Djurgården och det är kul att gå se dem i träning. Kul att få träna med Jonas Olsson och Kim Källström, där kan jag lära mig mycket. Det är oerhört stort att träna med dem.

Se hela intervjun med Simon Tibbling i spelaren!

Publicerad 2017-05-30 kl 16:25
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå