POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE (HERR)
43v

Krasnodar vill förlänga med Claesson: "Får se vad diskussionerna leder till"

Foto: Bildbyrån.

STOCKHOLM. Viktor Claesson har växt ut till en stjärna i Krasnodar.
Nu vill den ryska klubben förlänga med svenske landslagsspelaren.
- Inget beslut är taget, säger han själv.

I ryska Krasnodar levererar Viktor Claesson poäng och där har han växt ut till en kugge. Ytterforwarden har bland annat gjort åtta mål och fem assist hittills den här säsongen - och nu berättar han att klubben vill förlänga hans avtal. Det nuvarande kontraktet går ut sommaren 2020.

- Ja, de är sugna på att förlänga. Vi för diskussioner och så får vi se vad det leder till, säger Claesson.

- Jag trivs väldigt bra i Krasnodar och jag har fått ett väldigt lyft i min karriär sedan jag kom hit. Jag är väldigt tacksam för tiden jag har haft där. Vart det bär väg härnäst vet jag inte. Men som det ser ut just nu är jag väldigt nöjd med att spela där. Sen håller vi på att diskutera om det ska bli en förlängning eller inte. Det är inget beslut taget.

Den tidigare Elfsborg-spelaren förklarar att han just nu inte har fokus på eventuellt intresse från andra klubbar (det har tidigare ryktats om bland annat Premier League-intresse) eftersom transferfönstret är stängt.

Om Krasnodars säsong säger Claesson:

- Det har varit en oväntat bra säsong hittills. Det är skoj. Vi är tvåa i ligan, vidare i ryska cupen och leder vår Europa League-grupp före Sevilla. Vi hoppas att vi kan fortsätta på samma väg.

26-åringen är just nu tvåa i skytteligan i Ryssland.

- Det är roligt det också. Det har känts bra för mig. Jag tycker att jag tagit klev hela tiden och byggt vidare på mitt spel från förra säsongen. Vi fick in en ny tränare i våras som är väldigt driven, engagerad och noggrann så det känns som att jag utvecklas varje dag. Det är en rolig tid fotbollsmässigt.

Publicerad 2018-11-19 kl 08:00
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå