Så gick det i division C: Mitrovics dubbel gav serbisk seger i historiska mötet med Montenegro

UEFA Nations League

Serbien och Montenegro, länderna som tidigare var ett land, möttes för första gången någonsin.
Då vann Serbien med 2-0 efter dubbla mål av Aleksandar Mitrovic.

Se höjdpunkterna från Serbiens seger i spelaren ovan.

Grupp 1

Israel-Skottland 2-1 (0-1)
Skottland kom till Israel med en seger mot Albanien i bagaget. Hemmalaget hade förlorat mot Albanien i sin premiärmatch. Skottarna inledde bäst och tog också ledningen genom Charles Mulgrews straffmål i den 25:e minuten. I den andra halvleken skulle hemmalaget dock vända på matchen. Dor Peretz gjorde 1-1 och en kvart från slutet blev Kiernan Tierneys självmål avgörande. 2-1 till Israel.

Grupp 4

Montenegro-Serbien 0-2 (0-1)
2006 blev Montenegro självständigt från Serbien. Relationen mellan länderna har varit minst sagt ansträngd. Under torsdagskvällen möttes länderna för första gången någonsin i en landskamp. Matchen vann Serbien med 2-0 efter dubbla mål av Aleksandar Mitrovic. Fulham-anfallaren gjorde 1-0 på straff i den 19:e minuten och punkterade matchen tio minuter från slutet.

Litauen-Rumänien 1-2 (0-1)
Litauen hade två raka förluster i Uefa Nations League inför mötet med Rumänien - med två raka kryss. Gästerna tog ledningen tidigt genom Alexandru Chipciu. Målet blev det enda i den första halvleken, och såg länge ut att bli matchens enda. Men i ett dramatiskt avslut kvitterade först Arturas Zulpa med ett lågt, borrat skott i den 89:e minuten. I den 94:e minuten sköt Alexandru Maxim dock Rumänien till sin första Nations League-seger när han vek in i planen och avslutade snyggt i bortre.