Så gick det i division D: Krogh Gerson startade i Luxemburgs kross

Det blev stora segrar för Vitryssland och Luxemburg.

Se höjdpunkterna från Luxemburgs 4-0-kross i spelaren ovan.

Grupp 2

Vitryssland-San Marino 5-0 (2-0)
En tuff uppgift väntade bortalaget som inte vunnit någon av sina 83 senaste matcher och dessutom hade en förlustsvit på bortaplan på 58 matcher. Hemmapubliken kunde inte fått en bättre start när Igor Stasevich  helt ostört kunde lägga in 1-0 vid den bortre stolpen efter endast fyra minuters spel. Efter ett fint inlägg av Nekhaychik utökade mittfältaren Stanislav Dragun, till vardags i Bate Borisov, vitryssarnas ledning till 2-0. Hemmalaget fullständigt körde över gästerna när slutresultatet skrevs till 5-0.

Luxemburg-Moldavien 4-0 (1-0)
Många förvånades nog när Luxemburg med drygt 600 000 invånare lyckades hålla 0-0 i hemmamatchen mot Frankrike i VM-kvalet förra året. Luxemburgs framgångar på den senaste tiden ville inte sluta där. I den 34:e minuten mot Moldavien tog hemmalaget ledningen när mittbackslåset Kevin Manglet kom högst upp på en hörna. Gästerna pressade hemmalaget hårt och kom till flertalet vassa chanser men man gick in till halvtidsvilan med ett uddamålsunderläge. IFK Norrköpings Lars Krogh Gerson spelade 90 minuter för sitt Luxemburg i segern över Moldavien där slutsresultatet skrevs till 4-0, efter att hemmalaget sprungit ifrån i andra halvlek.