TV: Så gick det i division D: Vitryssland vann gruppfinalen – mot avancemang.

Här är resultaten från alla matcher.

I spelaren visas höjdpunkterna från Luxemburg-Vitryssland.

Grupp 1:

Kazakstan – Lettland:
Kazakstan tog ledningen dryga fem minuter innan halvtidsvilan mot Lettland. Resultatet stod sig dock inte länge. Fyra minuter in i den andra kvitterade Deniss Rakels och mötet slutade oavgjort, 1-1.

Andorra – Georgien:
I den andra matchen i gruppen blev det en skräll. Inför torsdagen var Georgien redan klart för avancemang till division C, men borta mot Andorra blev det bara en poäng. Laget tog visserligen ledningen efter knappa tio minuter men en bit in i andra halvlek kunde hemmalaget kvittera fram till slutresultatet 1-1.

Grupp 2:

Luxemburg – Vitryssland
Inför mötet ledde Luxemburg grupp 2, en poäng före Vitryssland. Men när domaren blåste av matchen hade bortalaget gått om i tabellen efter seger med 2-0. Inför den avslutande omgången ligger Vitryssland två poäng före Luxemburg.

San Marino – Moldavien:
I den andra matchen i grupp 2 vann Moldavien borta mot San Marino. Segern var lagets andra i Nations League och inför den avslutande omgången skuggar man Luxemburg och Vitryssland i tabellen.