Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
UEFA NATIONS LEAGUE
13v

TV: 14 raka utan mål för Berg: "Klart det är jobbigt"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

I spelaren ses en intervju med Marcus Berg efter matchen.

Marcus Berg får inte till det i landslaget.
Frustrerande, säger anfallaren själv.
- Klart att det är jobbigt, säger han till Fotbollskanalen.

Det slutade mållöst 0-0 mellan Ryssland och Sverige i Kaliningrad under torsdagskvällens andra omgång av Uefa Nations League. Marcus Berg, som sin vana trogen startade längst fram i den svenske elvan, gick återigen mållös från planen och anfallaren har nu inte gjort mål i Blågult sedan den 7 oktober i fjol (fyra mål då mot Luxemburg).

14 raka landskamper utan att göra mål tär på Berg själv.

- Vad ska man säga… Det är klart att det är lite frustrerande, speciellt när vi inte vinner matcher. Klart att det är jobbigt. Jobbigt när man är där och är nära. Det får man säga. Samtidigt så kämpar jag på och försöker hjälpa laget och göra det så bra som möjligt. Sett till hela matchen tycker jag att vi gör det helt okej, säger han till Fotbollskanalen.

Berg menar att Blågult ibland blir tillbakatryckt vilket gör att man inte orkar flytta upp med tillräckligt många spelare då det är dags att anfalla.

- Grunderna är bra, sedan kommer vi i perioder inte upp med tillräckligt mycket folk. Vi blir ofta tillbakatryckta och då är det svår att komma upp med den energin och kraften som krävs med fler folk i anfallen. Då kan det se lite hafsigt ut ibland.

Vad gäller insatsen som helhet och det oavgjorda resultatet säger Berg:

- Vi tar en viktig poäng. Nu är vi med i matchen och gör det helt okej. Vi har det tufft vissa stunder men en poäng borta mot Ryssland är helt okej.

I spelaren ses en intervju med Marcus Berg efter matchen.

Publicerad 2018-10-12 kl 09:35
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons