Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
UEFA NATIONS LEAGUE
14v

TV: Andersson: "Kommer ihåg det mesta från Jannes tid i Norrköping"

Foto: TV4

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se intervjun med Sebastian Andersson i spelaren ovan.

Sebastian Andersson hade Janne Andersson som tränare i mindre än ett halvår i Norrköping. Trots det känner anfallaren igen sig mycket på sin första landslagsamling sedan januariturnén förra året.
- Det sitter kvar i bakhuvudet någonstans, säger Sebastian Andersson.

Sebastian Andersson blev förra veckan uttagen till A-landslaget för första gången på lite mer än ett och ett halvt år. Och det är av förklarliga skäl en glad 27-åring som gjort sina första träningspass med Janne Anderssons landslag sedan januari förra året.

- Det är en positiv känsla så klart. Jag har inte varit här så många dagar, i dag är egentligen första dagen som jag riktigt känner är en riktig dag. Men jag är jätteglad att vara här, säger Sebastian Andersson till TV4.

Andersson var med på januariturnén förra året under Janne Anderssons ledning men anfallaren hade också Andersson som tränare ett par månader den första tiden i Norrköping.

- Jag känner igen många av ledarna sen innan, sen Norrköpingtiden, och också sen januariturnén. Det hjälper lite grann och jag känner mig lite mer som hemma. Jag känner inte så många av spelarna men jag har träffat de flesta. Det hjälper till lite grann, man vet hur rutinerna är och så där, det hjälper lite.

Janne Andersson hade anfallaren i lite mindre än ett halvår i Norrköping, men tiden tillsammans har ändå hjälpt anfallaren inför matcherna mot Ryssland och Slovakien.

- Jag kommer ihåg det mesta från Norrköping sen när Janne var där. Han var inte där så länge när jag var där. Men det mesta sitter ändå kvar i bakhuvudet. Sen att man inte är van vid det från Tyskland nu utan det är de lite annat. Men det sitter kvar i bakhuvudet någonstans så det blir bara att växla om. Man lär sig ganska snabbt tror jag.

Mötet mellan Sverige och Ryssland visas på TV4 och C More Fotboll. Avspark 21.45. Sändningsstart 21.00.

Publicerad 2018-10-09 kl 16:43
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons