TV: Debut i torsdags och matchhjälte under söndagen - Liverpool-talang gav Wales segern mot Bulgarien på övertid

UEFA Nations League

Wales besegrade Bulgarien med 1-0 i Nations League under söndagen.
Men det satt långt inne.
Liverpool-talangen Neco Williams avgjorde i den 94:e minuten för Wales med sitt första landslagsmål.

Efter att ha sent besegrat Finland i torsdags med 1-0 genom mål av Kiefer Moore i den 80:e minuten, tog Wales ytterligare en sen vinst under söndagen mot Bulgarien.

Denna gång var det Liverpools storlöfte, 19-åriga högerbacken Neco Williams, som avgjorde sent. I den 94:e minuten dök Williams upp på ett inlägg från West Brom-anfallaren Hal Robson-Kanu i Bulgariens straffområde och nickade in 1-0 bakom Georgi Georgiev i Bulgarien-målet.

Målet var bland det sista som hände i matchen, och Wales avslutar därmed landslagsuppehållet med två segrar på två matcher.

Williams gjorde sin A-landslagsdebut för Wales så sent som i torsdags mot Finland.